Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Évmilliókig eljár tengelyén,
Míg egy kerékfogat ujítni kell.
Fel hát, világim véd-nemtői, fel,
Kezdjétek végtelen pályátokat.


 

Mi ez a különös felvezetés idézettel? És miért pont ez?
Az iskola már több, mint egy hónapja elkezdődött, de a Diákönkormányzati táborra csak szeptember végén kerítettünk sort, ígyhát mindaz, amit ott megbeszéltünk az évkezdéshez képest kis csúszással fog beindulni. Szóval, miért pont Madáchtól loptam idézetet, és miért pont ezt? Mert ezúttal végre beindult az, amit rámbíztak feladatként. A blog.

Mi is ez a blog?
Már a címe is eléggé sokat sejtető, és alapvető témája tényleg a DÖK-ös, illetve iskolai események lesznek, de a blogon sokmindent lehet majd olvasni, amit például az újságban a hely hiánya miatt, nem volt lehetőségünk maradéktalanul leközölni.

És akkor újság. Meg rádió. Meg facebook.
Ha valaki figyelmesebb volt, feltűnhetett neki, hogy ez az új alcím lényegében magába foglalja a DÖK és a diákok közti kommunikáció legfőbb módszereit. A továbbiakban ezekre csak DÖK médiaként fogok utalni.
Ezévben jelentősen komolyabb együttműködést kívánunk teremteni a DÖKmédia ágai között, és ebből következik, hogy sok lesz az átfedés. Amit olvastok az újságban, arról hallhattok a rádióban, és jó eséllyel megjelenik a blogon, és végül minderről a DÖKmédia facebook oldalán is értesülhettek. Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy berakjak erről egy linket. https://www.facebook.com/pages/Szgya-M%C3%A9dia/300656479951004?sk=wall

Miről is írtam eddig?
Nagyon röviden összefoglalva a cikk lényegét, ebben az évben, lesz blog, lesz újság, lesz rádió, és mindehhez egy facebook oldal. Lesz együttműködés ezek közt, és lesz rendszeres megjelenésű újság. És még annyi mindent lehetne írni, hogy sok oldalt megtöltene, de úgyis meg fogjátok látni/hallani az iskolában.

Remélem, ami fontos azt elmondtam.

És amit nem mondtam el, hogy majd lehet jelentkezni "írónak", és írásokat küldeni nekünk, amint elkészülünk az emailcímmel. Vagy addig is keressétek Kertész Nórit a 11/a-ból.

Szerző: Agradzsag  2011.10.09. 19:02 Szólj hozzá!

Címkék: blog rádió újság facebook október

A bejegyzés trackback címe:

https://dokinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr353290087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása