Aki bejött szombaton, az valószínűleg láthatta, hogy MEGJELENT A SULIÚJSÁG ELSŐ SZÁMA! Ára 100 forint, és a Stúdióban, a könyvtárban, illetve a folyosókon köröző "árusok"-tól vehetitek meg a hét végéig! Van benne interjú, viccoldal, horoszkóp és sok minden más! 

De ez még nem minden! Amellett, hogy támogatjátok a DÖK-öt, még NYERHETTEK is! Nem kell mást tennetek, mint megvenni az újságot, lefényképezni magatokat vele, és a képet feltölteni az SzGyA DökInfo facebook oldalára (ide!)! Egyszerű, igaz? Ha ezt megteszed az év folyamán megjelenő összes számmal, a tanév végén ajándékot kapsz! 
A novemberi képfeltöltés határideje: 2011. november 17. 20.00

Úgyhogy holnap reggel a beléptetőkártyátokon kívül azt a 100-ast se felejtsétek el bepakolni! Jó szórakozást az újsággal, és sok sikert a versenyhez!

Szerző: Nessi2  2011.11.13. 20:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dokinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr943375229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása